EasySport- temppujumppa ja parkour

Tunti sisältää yhteisen alkulämmittelyn, joka koostuu juoksusta, erilaisista hypyistä ja tavoista liikkua sekä perusvoimisteluliikkeistä. Lämmittelyn jälkeen kokoonnutaan yhteiseen venyttelyyn, jonka jälkeen jakaudutaan erilaisiin pisteisiin. Pisteillä pääset hyppimään trampoliinilla, tasapainoilemaan puomilla, harjoittelemaan permantoliikkeitä ja – sarjoja kuperkeikasta lähtien, edeten aina vaikeimpiin volttisarjoihin ja parkour-ratoihin asti. Temppujumppa & Parkour -tunnilla jokaisella on mahdollisuus kehittää kehonhallintaa monipuolisesti lähtötasosta riippumatta.

 

Telinevoimistelussa kehittyy oman kehon tuntemus ja kehonhallinta. Laji sopii kaikille ja kehittää monipuolisesti myös muissa lajeissa tarvittavia motorisia valmiuksia. Telinevoimistelu toimii loistavana oheisharjoitteluna lajin kuin lajin rinnalla.

 

Parkourissa on rajana vain mielikuvitus, kun ratoja ensin rakennetaan ja sitten kuljetaan hyppien, juosten sekä kiipeillen vapaalla tyylillä. Laji kehittää jokapäiväisessä elämässä ja liikkumisessa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia ja perusliikuntataitoja. Tunnilla pääsee kiipeilemään, roikkumaan, hyppimään, pujahtelemaan erilaisista väleistä ja liikkumaan muillakin tavoin iloisessa ympäristössä. Parkour harjoittaa tasapainoa, voimaa, tilan hahmottamista sekä luovuutta, ja jokainen voi testata omia rajojaan ammattitaitoisten ohjaajien opastamana. Taitojen kehittyessä on mahdollista kokeilla vaativampia temppuja siten, että sekä riittävä haasteellisuus että onnistumisen kokemukset mahdollistuvat. Monipuolisuutensa ansiosta parkour soveltuu niin sosiaalisille lapsille, kuin itsekseen omaan tekemiseensä keskittyvillekin.

Etelä
Ei tunteja tällä alueella. Katso löytyisikö lähialueilta sopivia paikkoja.

Itä
Sakarinmäen peruskoulu
Ma 15.15 – 16.15
Ma 16.15 – 17.15
Osallistu
Lisätietoa

Ma 15.15-16.15 (tytöt)
Ma 16.15-17.15 (pojat)
Toiminnasta vastaa Östersundomin sisu- Össi ry
Lisätiedot ja ilmottautumiset:

https://ostersundominsisu.fi/lapset/easysport/

 


Liikuntamylly
To 14.00 – 15.00
To 15.00 – 16.00
Osallistu
Lisätietoa

Ohjaaja hakee lapset Liikuntamyllyn aulasta. Jos mahdollista, ota mukaan oma pieni lukko tavaroiden säilytystä varten.

 

Toiminnasta vastaa Voimisteluseura Helsinki ry


Länsi
Ei tunteja tällä alueella. Katso löytyisikö lähialueilta sopivia paikkoja.

Pohjoinen
Ei tunteja tällä alueella. Katso löytyisikö lähialueilta sopivia paikkoja.