Kevätkausi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin, ja viimeistään tässä vaiheessa kannattaa etsiä juuri itselle mieluinen liikuntaryhmä Easysport-toiminnan laajasta lajikattauksesta. Joitakin pieniä muutoksia on saattanut lajitarjontaan vuodenvaihteen tuoksinassa tulla, mutta pääasiassa toiminta on säilynyt ennallaan. Uutena aloittavat ryhmät Itäkeskuksen peruskoulussa sekä Vartiokylän ala-asteella. Lisäksi Pallomyllyssä saamme käyntiin EasySport-jenkkifutiksen viikosta viisi alkaen. Katso tarkemmat tiedot kohdasta lajiesittelyt. Vastaavasti Taekwondo-ryhmät eivät valitettavasti ohjaajapulan vuoksi toteutuneet. Toivotaan, että saisimme toiminnan jälleen käyntiin vähän myöhemmin.

 

Talviloma kolkuttelee jo ihan nurkan takana, ja viikolla 8 Kisahallilla järjestetään perinteiseen tapaan EasySport-liikuntaviikko. Tupa on täynnä toimintaa joka päivä klo 11.-14.00 välisen ajan, ja mukaan pääsee Kisahallin pääsymaksun hinnalla (1,50€ lapset). Urheiluseurakumppanimme yhdessä liikunnanohjaajiemme kanssa varmistavat, että aika ei taatusti käy pitkäksi! Lisäksi tiistaipäivän toimintaan omaan jännityksensä tuovat Duutson-veijarit Jarppi ja HP. Tervetuloa joukkoon!

 

Kisahallin liikuntaviikon lisäksi talvilomalla pääsee liikkumaan FC Konnun järjestämälle liikuntaleirille Pallomyllyyn. Leirin hinta on 62 €, ja ilmoittautumiset tapahtuvat FC Kontu ry:n (www.fckontu.fi) nettisivujen kautta. Lisätietoa leiristä antaa Sanna Vara, p. 044-0890094.

 

Myös Liikuntamyllyssä tapahtuu! Maanantaina ja tiistaina klo 12.30-15.30 välisenä aikana Myllyssä liikkuvat sisäänpääsymaksun hinnalla Easysportin ja FunActionin toimesta niin pienet kuin isotkin. Halli on ladattu täyteen aktiviteetteja urheiluseurojen suopealla avustuksella, joten ei muuta kuin matkaan mukaan!