EasySport -päivät

Liikuntapalvelut järjestävät Liikuntamyllyssä elokuussa toimintapäiviä alakouluikäisille lapsille. Toimintaan sisältyy lajikokeiluja, kuten kiipeilyä, palloilua ja temppuilua.

 

EasySport -viikot

Liikuntapalvelut järjestävät Töölön Kisahallilla syys- ja hiihtolomalla toimintaa alakouluikäisille lapsille lajikokeiluja yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen ja muiden toimijoiden kanssa.

Töölön kisahallissa järjestetään jo perinteinen syysloman EasySport-viikko ala-asteikäisille lapsille. Maanantaista perjantaihin 14.10.−18.10. Kisiksellä liikutaan kello 11.00−14.00.

Tarjolla monipuolista liikuntaa, mm. erilaisia pallo- ja mailapelejä, sirkustemppuilua ja mielenkiintoista iWall-virtuaaliliikunnan testaamista! Perjantaina 18.10. EasySport-viikon lajit ohjataan soveltavan liikunnan näkökulmasta, ja myös erityisryhmien on helppo tulla mukaan.

EasySport-viikon tiimellykseen lapset voivat osallistua päiväkohtaisella 1,50 euron maksulla ja ilman ennakkoilmoittautumista. EasySport-viikon liikunnallinen hauskanpito järjestetään yhdessä helsinkiläisten urheiluseurojen kanssa.

Facebook-tapahtuma >>

 

Hiihtolomaviikko 8, 17.2-21.2.2020

Kesätoiminta

Liikuntapalvelut järjestävät leirejä alakouluikäisille lapsille kesän aikana Helsingin alueella.

 

Tiedotamme tällä sivustolla tarkemmista aikatauluista lähempänä tapahtumia.