Maksutonta toimintaa alakouluikäisille lapsille

Löydät videon muilla kielillä klikkaamalla tästä!

 

EasySport on kaikille avointa harrastetoimintaa. Tunneilla liikutaan lasten ehdoilla iloisessa ilmapiirissä. EasySportissa on monipuolinen ja laaja lajitarjonta ympäri Helsinkiä. Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa ilmoittautumatta.

 

Tutustu EasySport lajeihin:

EasySport Liikunta

EasySport Liikunta on monipuolista lasten toiveiden mukaan toteutettavaa motorisia perustaitoja kehittävää harrasteliikuntaa.

EasySport Palloilu

EasySport Palloilu on välineenkäsittelytaitoja edistävää liikuntaa. Tunnin aikana liikutaan monipuolisesti erilaisia palloja hyödyntäen leikkien ja pelien muodossa.

EasySport Temppuilu

EasySport Temppuilu tunneilla harjoitellaan erilaisia temppuja omalla keholla temppuratoja hyödyntäen, lisäksi pelataan ja leikitään yhdessä.

EasySport Erikoistunnit

EasySport Erikoistunnit tarjoavat liikuntaelämyksiä mm. kiipeilyn, tanssin ja skeittailun merkeissä.

EasySport Erityiset

EasySport-erityisten ryhmässä liikuntataitojen harjoittelussa hyödynnetään erilaisia toimintaratoja sekä lasten suosimia leikkejä, pelejä ja harjoituksia. Tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen liikunta-, tasapaino- ja käsittelytaitojen harjoittelu. Ryhmät toteutetaan yhteistyössä koulujen iltapäivätoiminnan kanssa.