Uusi EasySport tunti alkaa Malminkartanon nuorisotalolla keskiviikkoisin klo 16-17!

Uusi huikean hauska EasySport Palloilu alkaa Malminkartanon nuorisotalolla keskiviikkoisin kello 16-17. Ensimmäinen tunti pidetään heti talvilomaviikon jälkeen 28.2.2024. Tunnilla pääset pelailemaan rennossa ilmapiirissä mm. futista ja muita hauskoja pallopelejä nuorisotalon liikuntasalissa. Tunti on suunnattu kaikille 5.-6. -luokkalaisille. Tervetuloa mukaan!


EasySport toiminta jää joulutauolle

EasySport toiminta jää joulutauolle ja viimeiset viikkotunnit järjestetään perjantaina 15.12. Kevätkausi käynnistyy tammikuun toisella viikolla 8.1. alkaen. Iloista joulunaikaa kaikille!


Ota haltuun Easysti kotona -videosarja!


Käy katsomassa ja kokeilemassa EasySport toiminnan ”Easysti kotona” -videoita. Saat selville miten oma kotisi toimii liikuntasalina ja pääset haastamaan itsesi liikkuen, palloillen ja temppuillen! Samat jutut voi tehdä myös ulkona – kätevää!


EasySport Erityiset osaksi EasySport –perhettä

Kohdennetut EasySport-ryhmät on suunniteltu lapsille, jotka tarvitsevat liikuntataitojen oppimisessa erityistä tukea ja soveltavia toimintatapoja. Toiminta on aikaisemmin ollut osa Lasten ja nuorten aktiivisuuden askeleet hanketta, mutta nyt toiminnasta tulee vakinainen osa EasySport toimintaa.

EasySport Erityiset -ryhmässä liikuntataitojen harjoittelussa hyödynnetään erilaisia toimintaratoja sekä lasten suosimia leikkejä, pelejä ja harjoituksia. Tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen liikunta-, tasapaino- ja käsittelytaitojen harjoittelu. Ryhmät toteutetaan yhteistyössä koulujen iltapäivätoiminnan kanssa.

Katso myös esittelyvideo EasySport Erityisistä sekä muista soveltavan liikunnan yhteistyökursseista täältä.